Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Standart ve sertifikasyonlara usturuplu olarak dokumalmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve kuruluşsı gereği umumi anlamda ses ve ısı yalıtımına munis evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla bile istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik bölümünde de tam sızdırmazlık katkısızlanır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Kapısı ana amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı içinlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte böyle durumlar onay özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Standart bir evgin çıkış kapısı ekseriya 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata ehil olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve vesair özellikleri üzere faktörler pahaı etkiler.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + grup seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide binalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki kötü, yangın, gaz lambası vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu menfi koşulların başka katlara intikalini engellemek veya muhtemel olduğu denli geciktirmektir.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar sima yangın kapısı yaşıyor ise yangın kapısı gidiş cepheüne güzel açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın bapsında kilit ve grup mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal önem taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak alan belirlenmelidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın kapısı Adana alışverişiniz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir cihetının yalınlık olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda can zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Report this wiki page